2017 08.01.2018  -  15.06.2018
Vejledning
Du kan tilmelde dig et dansehold i løbet af hele sæsonen. Prisen reguleres hver måned i vores system. Sæsonen løber fra 08.01.2018 til 15.06.2018. Ferier og helligdage er trukket fra i samlet pris. Når betalingen er gennemført, registreres man straks på holdet og modtager en bekræftelse på mail. Vi tilbyder rabat på 20 % ved 2. tilmelding (på hold nr.2) og familierabat på 10 %. Man tilmelder sig ét hold ad gangen. VIP medlemskaber er netto priser.OBS. Rabatter kan ikke kombineres! man kan kun opnå én type rabat!

Afro Vibes (alle) (AV)
Afro Vibes er en populær stil på Planum, der bryder alle regler og tager dig med på en danserejse fyldt med afrikanske rytmer, der får humøret helt op i det høje gear. Atmosfæren i dansesalen er tit energisk og sveddryppende. Stilen kombiner afrikanske trin med dancehall og energien er meget høj. Bevægelserne er som i dancehall meget bløde og groovy. Man arbejder meget med arme og hofte. Afro Vibes henter også inspiration fra afro house og afrikanske dansestile.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hip Hop Commercial (HHC)
Hip Hop Commercial også kaldt LA style er en lækker og populær dansestil med masser af attitude og fokus på flow og lyrik. Stilene henter inspiration fra mange forskellige stilarter og er baseret på koreografi og præsentation. Stilen kan spores tilbage til Los Angeles, hvor den kommercielle hip hop dans er størst. Koreografierne er derfor inspireret af de nyeste og hotteste lærere fra LA.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Moderne & Contemporary (MC)

Teknik timer er grundtræningen for de fleste danseformer og er derfor sundt for mange dansere. Vi arbejder med en kombination af moderne og contemporary. Moderne startede som en reaktion mod den bundne klassiske ballet. Inspirationen var at danse frit og stærkt uden ballettens fine sirlighed og dens høje krav til den perfekte krop. Contemporary er en ekspressiv og dynamisk danseform, hvor kroppens frie bevægelsesmuligheder er i fokus.

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hip Hop Teknik (HHT)
Dette er et hold, der vil hjælpe dig med at få mere kontrol over dine bevægelser. Der er med stærk fokus på musikforståelse, performance og tekniske færdigheder. På hip hop teknik hold opnår du en bedre og ‘clean’ kropkontrol og du lærer nye måder at åbne dine bevægelser på. Den teknik du opnår på dette hold er essentiel for din udvikling – ligegyldig hvilken stil, der tiltaler dig mest, vil dette hold udvide dit trinsprog.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hip Hop Kidz (9-12 år) (HK)
Hip Hop Kidz er det ultimative hold for dit barn at udtrykke sin kreativitet på. Underviseren bygger holdet op stille og roligt med små serier af hip hop dansetrin, der kombineres og gentages, og før man ved det, har børnene bygget ind i en super cool koreografi. Timen er effektiv og energisk, hvilket efterlader dit barn glad og motiveret. Træningen indledes altid med en grundig opvarmning.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hip Hop Basic (HHB)
Hip Hop Basic er et begynder hold egnet til unge og voksne, der vil komme i gang med at lære hip hop og har ingen til meget lidt erfaring med dans. Timen introducerer dig til simple og grundlæggende bevægelser og teknik i et langsomt tempo. Det anbefales, at holdet kombineres med et andet hold for at udfordre sig selv.. Der er ingen svær koreografi og underviseren bygger holdet op stille og roligt med små serier af dansetrin, der kombineres og gentages. 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Konkurrencegebyr (KG)
Konkurrencegebyr til den nationale konkurrencer 
1. Hip Hop International 
2. Hip Hop Unite
3. Kaufmann Cup 1. runde
4. Kaufmann Cup 2. runde 
5. Kaufmann Cup finale 
6. UDO
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Showcrew (SC)
Showcrew er et hold på Planum, der kombinerer showdance, hip hop og performance og er egnet til dig med danseerfaring, der ønsker at udvide dit trinsprog og udtryk og være en del af et hold, der arbejder målrettet for at skabe stærke danseshows. På holdet arbejder vi ikke kun med at mestre en masse dansetrin, men lægger også stor vægt på performance, udtryk og koreografi opbygning.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Junior Small Crew (JSC)
Er du blevet optaget på Planums Elite- og Konkurrenceskole og har Esben Jensen som elitetræner, skal du tilmelde dig dette hold.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Junior Megacrew (JMC)
Er du blevet optaget på Planums Elite- og Konkurrenceskole og har John Nini som elitetræner, skal du tilmelde dig dette hold.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

VIP MEDLEMSKAB (VM)
Med et VIP medlemskab, får du adgang til ALLE Planums dansehold. Der findes 2 typer af VIP medlemskaber. Begge kører for en halv sæson ad gangen!
1. VIP medlemskab uden Elite- og Konkurreceskolen
2. VIP medlemskab med Elite- og Konkurrenceskolen
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)