Sæson 2019 07.01.2019  -  05.05.2019
Vejledning
Du kan tilmelde dig et dansehold i løbet af hele sæsonen. Prisen reguleres hver måned i vores system. Sæsonen løber fra 07.01.2019 til 05.05.2019. Ferier og helligdage er trukket fra i samlet pris. Når betalingen er gennemført, registreres man straks på holdet og modtager en bekræftelse på mail. Man tilmelder sig ét hold ad gangen. Send os en mail på info@planum.dk for spørgsmål.

Girly Hip Hop (teen/unge) (H11)
Girly hip hop er en dansestil med female bevægelser som hovedsageligt danses til R’n’b, hip hop og pop musik. Stilen er nem at følge og inspireret af artister som Beyonce, Jennifer Lopez, Shakira med flere - alt efter underviserens smag og stil. Der er meget fokus på det feminine udtryk og timen fusionerer bevægelser både fra hip hop, dancehall og waacking. Timen er egnet til dig, der gerne vil lære at danse girly og bevæge sig til en masse gode rytmer med gang i den. 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Masterclass (alle) (H2)
Masterclass med Equals et øvede hold for de dansere, der gerne vil på næste niveau i deres dans. Der er stærk fokus på musikforståelse, performance og tekniske færdigheder. Vi arbejder med teknik og fordyber os i musikken. På dette hold opnår du en bedre og ‘clean’ kropkontrol og du lærer nye måder at åbne dine bevægelser på. Den teknik du opnår på dette hold er essentiel for din udvikling – ligegyldig hvilken stil, der tiltaler dig mest, vil dette hold udvide dit trinsprog.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Urban Commercial +13 (H10)
Urban Commercial er en lækker og populær dansestil med masser af female attitude og fokus på flow og lyrik. Stilene henter inspiration fra mange forskellige stilarter og er baseret på koreografi og præsentation. Stilen kan spores tilbage til Los Angeles, hvor den kommercielle hip hop dans er størst. Koreografierne er derfor inspireret af de nyeste og hotteste lærere fra LA.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Contemporary (H6)

Contemporary er en ekspressiv og dynamisk danseform, hvor kroppens frie bevægelsesmuligheder er i fokus. Genren udspringer af modern dance, jazz og klassisk ballet og giver danseren mulighed for at bevæge sig alsidigt, individuelt og med bevægelser, der flyder organisk ind og ud af hinanden. 

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Girly Hip Hop Begynder (teen/u (HO4)
Girly Hip Hop for nybegyndere 
Girly hip hop er en dansestil med female bevægelser som hovedsageligt danses til R’n’b, hip hop og pop musik. Stilen er nem at følge og inspireret af nogle af nutiden største artister. Der er meget fokus på girly/feminin udtryk og timen fusionerer bevægelser både fra forskellige stilarter. Timen er egnet til dig, der gerne vil lære at danse girly og bevæge sig til en masse gode rytmer med gang i den.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hip Hop Basics (H9)
Dette begynder hold er egnet til teens og unge, der vil komme i gang med at lære hip hop og har ingen til meget lidt erfaring med dans. Timen introducerer dig til simple og grundlæggende bevægelser og teknik i et langsomt tempo. Det anbefales, at holdet kombineres med et andet hold for at udfordre sig selv
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Latin Vibes (H12)
Latin Vibes er en dansestil med sensuelle bevægelser som hovedsageligt danses til latin rytmer. Holdet er egnet til nybegynder/begyndere dansere. Der er meget fokus på det feminine udtryk og timen fusionerer bevægelser både fra forskellige stilarter og de stil, der passer til underviserens stil og smag. 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hip Hop Cool Kidz (8-12 år) (H4)
Hip Hop Cool Kidz er det ultimative hold for dit barn at udtrykke sin kreativitet på. Det et helt nybegynder hold for de børn, som gerne vil komme i gang med hip hop, som er en af de sjoveste og mest sveddryppende dansestil, der findes. Her får dit barn bevæget sig til en masse gode rytmer med gang i den. Underviseren bygger holdet op stille og roligt med små serier af hip hop dansetrin, der kombineres og gentages, og før man ved det, har børnene bygget ind i en super cool koreografi. Timen er effektiv og energisk, hvilket efterlader dit barn glad og motiveret. Træningen indledes altid med en grundig opvarmning.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Smallcrew Kidz (HO19)
Børne-elitehold (Smallcrew Kidz) med Equals som træner. Prisen er inklusivt konkurrencegebyr til nationale turneringer. 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pop Commercial (H14)
Pop Commercial stilen er inspireret af det nyeste kommerciel musik fra MTV. Nikolai som underviser henter meget inspiration fra Beyonces fantastiske stil - både i forhold til musik og bevægelser, som er kraftfulde og tempo baseret flawlessness. På holdet arbejder vi ikke kun med at mestre en masse dansetrin, men lægger også stor vægt på performance, udtryk og koreografi opbygning efter Nikolais smag og stil. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Smallcrew Junior/Adult (HO17)
Smallcrew Junior/Adult hold med Ali & Oliver (Equals) som trænere 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)